Friday, 9 May 2014

Tietokirjakampanja ja ennakkotilaajan edut 15.5. saakka!

Hän ei ole Kummola, vaan mies, joka pakenee Yhdysvaltain tiedustelukoneistoa
ensin Hong Kongissa ja nyt Moskovassa: Edward Snowden.
Tämän kevään kuumin tietokirja on varmasti Pentti Sainion hätkähdyttävä Kummolan kääntöpiiri. Vaikka Kalervo Kummola valittaa kirjan julkaisemisesta hovioikeuteen, sen hankkiminen tai lukeminen ei ole laitonta!

Rosebud tarjoaa nyt ennakkotilaajille huikean edun: Kun tilaat kirjasi nopeasti, saat sen tuntuvasti edullisemmin ja lisäksi julkaisupäivänä 28.5. kotiisi. (Varaus: postinkulku voi olla ilmoitettua hitaampi.) Ennakkotilaajan hinta 21,90 e (ovh 32 e) on voimassa vain viikon, 15.5. saakka. Kummolan kyytipojaksi sopii hyvin tekijän aikaisempi tutkimustulos Harkimoiden hattutemppu.


Lisäksi tarjolla on muutama muu loistava tietokirja:

Glenn Greenwald: Edward Snowden – Ei pakopaikkaa, 24,50 e (ovh 29 e). Gummerus. Trilleri kohtaamisesta Snowdenin kanssa – ensin netissä ja sitten Hongkongissa – ja uuvuttavista päivistä hotellihuoneessa, josta käsin he lähettivät sanomalehti Guardianille paljastavat juttunsa. Greenwald paljastaa Snowdenin aineistosta kuvamateriaalia ja sen sisältöä analysoiden niitä tarkasti.

Esko Valtaoja: Ensimmäinen koira kuussa. Ennakkotilaajille 8,90 e (ovh 10 e). URSA Arvioitu ilmestyminen 15.5. Postitetaan tilaajille heti ilmestyttyään.Ennakkotilaajan hinta voimassa 15.5. saakka.

John Quiggin: Zombitalous 27,50 e (ovh 35 e). Vastapaino.

Jussi Ahokas & Lauri Holappa: Rahatalous haltuun – Irti kurjistavasta talouspolitiikasta 19,50 e (ovh 25 e). Like.

Käy ostoksille. Ole nopea niin saat kirjat edulliseen hintaan!

Tarjoukset ovat voimassa myös Rosebudin myymälöissä, paitsi ennakkotilaukset vain netistä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


Huomio. Kaikki musiikkikirjat ovat edelleen -15%! Kurkkaa ihmeessä.

No comments:

Post a Comment