Tuesday, 27 May 2014

Kummolan kääntöpiiri on jo Rosebudilla. Rehellinen ja tärkeä kirja.


Kummolan kääntöpiiri (Into) julkistetaan huomenna (ke 28.5.) kello 02, ja kaupoista sitä saa aamulla. Rosebudilta kello 8 alkaen. Kirja on toimittaja Pentti Sainion kirjoittama ja tutkimusryhmän tarkastama.

Hovioikeus hylkäsi Kalervo Kummolan ja Jääkiekkoliiton valituksen, jonka mukaan kirjan julkaisu olisi pitänyt estää. Pentti Sainio ja Into Kustannus kommentoivat tätä pian alkavassa lehdistötilaisuudessa.

Eli mistä on kyse:

Jääkiekko on raju peli, mutta vielä hurjempaa on kulisseissa, talouden ja politiikan otteluissa. Mitä salaisuuksia kätkeytyy kaukaloihin, Hartwall Areenalle ja Jokereihin. Kuka käärii miljoonat, ja onko mukana julkista rahaa.

Kirja on monivuotisen selvitystyön tulos.

Rosebudin kaupoista muun muassa Kolmen sepän kauppa Kaivopihalla avaa jo kello 08 ja myy tätä kirjaa. Kaikista muistakin kaupoistamme sitä saa.

Kalervo Kummola ja Jääkiekkoliitto ovat valittaneet hovioikeuteen aikaisemmasta käräjäoikeuden päätöksestä, jonka mukaan tämän kirjan saa julkaista, eli kiekkomiehet haluavat estää tämän julkaisun. Tässä linkki Uuden Suomen verkkolehteen, jossa asianajajamme, oikeustieteen professori Erkki Aurejärvi kommentoi valitusta.

No comments:

Post a Comment