Tuesday, 2 September 2014

Kiasma-kaupassa on LOPPUUNMYYNTI. Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme!


Haikein mielin jätämme jäähyväiset Kiasma-kaupalle. Se sulkee ovensa 8.9. kun koko talossa alkaa remontti. Avautuessaan puolen vuoden päästä se ei enää ole Rosebudin myymälä. 

Tulevaisuudessa näitäkin taidekirjoja myyvät tietenkin muut kauppamme, kuten varsinkin Kaapelin kauppa.


Kiasma-kauppa siirtyi Rosebudille vuonna 2003. Silloin tosin firmamme käytti nimeä Like, kun teimme sen logon alla kirjankustantamista. (Nykyään tämä kustantamo-osa Rosebudia kuuluu Otavalle. Historiaamme voit kerrata tästä.)


Kaupassamme on vieraillut monia koko maailman tuntemia kirjailijatähtiä. Siellä ovat kirjojaan signeeranneet Anna Politkovskaja, Sjon, George R. R. Martin, Jeff Smith, Alastair Reynolds, Mikael Niemi, Denise Mina, Kyllikki Villa, Emmanuel Carrère, Åke Edwardson, Artemi Troitski, Pertti Jarla, Sofi Oksanen, Imbi Paju, Rosa Liksom, Jean Giraud, Peter von Bagh... ja vaikka kuka.

Hooray for Helsinki!
Karo Hämäläinen ja Salla Savolainen.
Meillä on ollut parisataa lavahaastattelua Kiasman aulassa.

Olemme pitäneet kaupassa ja kahvilassa kymmeniä lehdistötilaisuuksia.

Olemme näyttäneet elokuvia, järjestäneet myyjäisiä ja villejä julkistusjuhlia.

Olemme viettäneet Taiteiden öitä, klubi-iltoja, seminaareja ja ihan vaan illanistujaisia hyvän ruuan äärellä.

Olemme ylpeitä laajasta valikoimasta taidekirjoja. Asiakkaamme ovat saaneet parhaita lukuelämyksiä, joita olemme tilanneet ympäri maailmaa. Pikkuruisessa tilassa on yli viisituhatta kirjanimikettä. Kanta-asiakkaamme ovat tämän huomanneet ja sitä suuresti arvostaneet. Moni on tullut ihan vartavasten Kiasma-kauppaan ostoksille kauempaakin. Meiltä on osattu tulla hankkimaan joulu- merkkipäivä- ja häälahjatkin.

Tule siis vielä näitä viimeisinä Rosebudin päivinä selaamaan kuvataiteen, valokuvan, arkkitehtuurin, sisustuksen, grafiikan, sarjakuvan ja designin mestariteoksia. Tulevaisuudessa näitä taidekirjoja myyvät tietenkin muut kauppamme, kuten varsinkin Kaapelin kauppa.

Kiitos kaikille asiakkaillemme! No comments:

Post a Comment