Monday, 30 June 2014

Tarjolla Hannu Rajaniemen uusin, The Causal Angel! Kaikki scifit – 20%


Koko scifi-maailman odottama tämän kesän Finnconin kunniavieraan Hannu Rajaniemen uutuuskirja, The Causal Angel, tulee juuri painosta. Mestarivaras Jean le Flambeurin tarina jatkuu, mutta päättyykö se?

Rosebud saa kirjaa pian varastoonsa. Tee ennakkotilaus: Rosebud tarjoilee kirjan vielä varsin muikeaan 20 euron hintaan. Tästä tilaamaan alkuteosta!

Antti Aution suomennos Kausaalienkeli ilmestyy syksyllä Gummeruksen kustantama.

The Causal Angelin seuraksi voit napata Rosebudin suunnilleen tuhannen scifi-kauhu-fantasiakirjan joukosta tukun muutakin luettavaa: Alastair Reynoldsia, M. John Harrisonia, Harry Harrisonia, Philip K. Dickiä, Gene Wolfea, Ursula le Guinia... 

Hannu Rajaniemen aikaisemmat kirjat eli Kvanttivarkaan ja Fraktaaliruhtinaan saat tietysti myös meiltä suomeksi tai englanniksi tästä.


Kaikki scifit ja fantasiat ovat nimittäin 20 prosentin alennuksessa, ja tuo alennus lasketaan Rosebudin jo ennakkoon edullisista hinnoista. Kannattaa käydä kurkkaamassa tästä! Tarjoukset ovat voimassa torstaihin 3.7. saakka, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

* * * * *

Euroopan suurin science fiction -tapahtuma Finncon järjestetään Jyväskylässä 11.–13.7. Rosebud on paikalla ison kirjavalikoiman kanssa. Tervetuloa selaamaan kirjojamme ja tietenkin itse coniin kuuntelemaan hyvää ohjelmaa. Conista on luvassa lisää bloggauksia!

Jos et kuitenkaan pääsisi paikalle, lue alan kirjoja ja käy elokuvissa. Tämän kesän kokokohtia on the Snowpiercer-leffa, joka tulee ensi-iltaan 9.7.

Rosebudin koko valikoimaan pääset osoitteessa www.rosebud.fi. Ja tiesithän, että löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä.
* * * * *

Mestarivaras Jean le Flambeur on selvinnyt dilemmavankilasta, villikoodiaavikosta ja maapallon lopullisesta tuhosta. Hän on vapauttanut itsensä pellegrinijumalattaren ikeestä, mutta ystävät hänen ympärillään harvenevat. Pitääkseen lupauksensa avaruusalus Perhoselle hänen täytyy löytää jäljettömiin kadonnut oortilaissoturinainen Mieli. 

Huima etsintä vie Jeanin keskelle sotaa, tuhoutuvalta planeetalta toiselle, kohti Saturnusta, jonka myrskyjen keskellä pelejä rakastavat zokut rakentavat vieraita todellisuuksia. Huikean kehittyneiden sivilisaatioiden ottaessa mittaa toisistaan Jean, Mieli ja pellegrinijumalatar joutuvat kukin ottamaan kantaa ihmisyyteen, täydellisyyteen, ystävyyteen ja rakkauteen. 

No comments:

Post a Comment