Thursday, 17 April 2014

Jos minne lie, polkuni vie... Matkakirjakampanja ja postimaksuton viikko 15.–22.4.!

Haluatko taustaa uutisille? Itä-Ukraina ja Krimin alue ovat nyt hyvin jännittyneessä tilassa, eikä sinne kannata juuri nyt kannata reissata. Hyvä matkaopas, kuten Krimin niemimaa ei kuitenkaan ole vain matkailijoiden kirjallisuutta. Matkaopas on erinomaista luettavaa myös kotisohvalla. 

Reissu ei suinkaan ala vasta juna-asemalla tai lentokentällä, vaan jo matkailijan haaveissa.

Rosebudilla on postimaksuton viikko 15.–22.4. ja samalla myös matkakirjakampanja. Oli haaveissasi Lontoo, Pariisi, New York, Tallinna, Helsinki, Färsaaret, Kaakkois-Turkki, Penza ja Mordva, meiltä löytyy kirja huokeaan hintaan. 

Tilaus on tietenkin postimaksuton, tilasit sitten mitä tahansa. Kannattaa siis selailla muitakin kategorioita. Tervemenoa verkkoon!
Cornwall? Ei vaan Krimin luoteisrannikkoa.
Euroopan reuna, helpon ja auringontäytteisen elämän Krimin niemimaa on myös Eurooppa pienoiskoossa. Kulttuurien risteysasemalla ovat vuosisatojen kuluessa sekoittuneet lukemattomat eri kansat ja kulttuurit. Simferopol, Sevastopol ja Krimin helmi, Jalta, rantabulevardien ja ilotulitusten ihmeellinen kaupunki, ovat kiehtoneet eurooppalaisia vuosisadasta toiseen.

Krim on kadotettu tataarien kotimaa, sosialististen reliikkien ja upeiden rantojen outo mosaiikki, joka tukkiutuu lumesta ja kuivuu helteestä, ja bussiaseman kahvilassa voit kuulla neuvostoajan ikivihreän balladin, katsella miten varpuset lähtevät lentoon.

Krimin niemimaa on enemmän kuin matkaoppaalta voi odottaa. Se on ensimmäinen laaja Krimiä koskeva tietopaketti sekä alueen historian, kulttuurin ja politiikan syväluotaus.

No comments:

Post a Comment