Friday, 17 April 2015

Valonkantajat!Suomellakin on oma sysipimeä puolensa, ja vihdoin se on koottu yksiin kansiin. Kirjailijat Perttu Häkkinen ja Vesa Iitti ja kustantaja Like ovat tehneet suuren kulttuuriteon. Valonkantajat on täällä!

Kirjan sankareita ovat Sisyfoksen tavoin raskasta kirjasalkkua raijjannut Kauko Nieminen ja hänen eetteripyörteensä, selvänäkijät, ennustajat, paholaisen voimille antautuvat hurmoshenkiset okkultistit ja viattomat puunhalaajat. Nämä kaikki ovat järjen tuolla puolen sinnitteleviä rohkelikkoja. He ovat myös rationaalisia, mutta aivan oman logiikkansa kautta. 

Voit tilata Valonkantajat verkkokaupastamme tai ostaa sen kaupoistamme. Esimakua teoksesta saat myös tästä TV-uutisten jutusta!

Tässä vielä kustantajan kiihkeä kirjaesittely:

Keittikö valtakunnanjohtaja kissan saatanallisessa rituaalissa? Kanavoitiinko "Jäähyväiset aseille" -kappaleen sanat avaruusolioilta? Paljastivatko Mustan raamatun jumalat isännöitsijän viinanhakuretken? Onko Vesa-Matti Loiri selvänäkijä? 

Suomen itsenäisyyden ajan historiasta on kirjoitettu kasapäin opuksia, mutta tuskin yhtäkään näin outoa. Valonkantajat on hämmästyttävä ja lajissaan ensimmäinen populaarihistoriallinen syväsukellus maamme rikkaaseen esoteeriseseen hengenelämään. 

Lönnrotmaisin vedoin se maalaa elävän kuvan suomalaisen tajunnan mystisestä yöpuolesta, jonka ylisillä seikkailevat niin ruumiinsilpojat, natsit, teosofit ja joogit kuin meediot, ufokontaktihenkilöt ja perkeleenpalvojatkin. Luettuasi tämän teoksen kotimaasi näyttäytyy sinulle täysin uudessa valossa.

No comments:

Post a Comment