Monday, 14 July 2014

Post-con päivitys. Kekkonen. Rajaniemi vielä kerran. Archipelacon.

Arvovieraita Hyväskylän yliopistolla samassa salissa,
jossa sunnuntaina pidettiin mm. Definitivinen K–18-paneeli.
(Kuva: Jyväskylän yliopiston arkistot, kuvattu näyttelystä.)


Fantastinen asiakkaamme!

Suomen suurin, ja Pohjolan suurin – jopa koko Euroopan suurin – scifi- ja fantasiatapahtuma Finncon meni taas erittäin hyvin. Kunniavieras Hannu Rajaniemi esitelmöi täysille saleille ja signeerasi ennakkomyynnissä olleet kirjansa. The Causal Angel ilmestyy virallisesti vasta 17.7., mutta meillä se on jo. Katso myös aikaisemmat päivitykset Finncon-linkistä.

Kiitos kaikille ennakkotilaajille! Kirjanne ovat nyt lähetetty. Koska Rajaniemen kirjoja jäi vielä muutama, niitä vielä ehtii tilaamaan tästä linkistä. Toki meillä ovat myös Kvanttivaras ja Fraktaaliruhtinas suomeksi. Ne on kustantanut Gummerus.

Rajaniemi kirjapinojen kansa tunnistettavaan tyyliinsä Alvar Aallon disainaamassa narikassa.
Tärkeä Con-aiheinen uutinen:

Kesällä 2015 Rosebud osallistuu suomalais-ruotsalais-kansainväliseen, ei-kenenkään-maalla eli paikassa, jossa me kaikki olemme alieneita, ts. Maarianhaminassa järjestettävään Archipelaconiin 25.–28.6.

Tavataan siellä! Hej, Åland, vi kommer! Looking forward to seeing you again, Cheryl Morgan!


See Cheryl's blog: she has wonderful Finncon updates with stories behind the scenes.

Lopuksi vielä pari kirjalinkkiä palkittuihin kestosuosikkeihin. Kahdesti Tähtifantasian voittanut Andrzei Sapkowskin Noituri-sarja on myyntihitti, suom. Tapani Kärkkäinen, kust. WSOY. Koukuttava jatkumo on edennyt viidenteen osaan. Noituria saa netistäkin, eli tästä.

Tähtivaeltaja-palkittu ja Brittein parhaaksi scifikirjailijaksi (British Science Fiction Award for Best Novel) moneen kertaan julistetun Alastair Reynoldsin tuotantoa meiltä saa alkaen 13 eurolla. Katso niitä täällä.

Rosebudin koko scifi- ja fantasialista on tämän linkin takana. Samoin kuin conissa, sieltä löytyy kirjoja ihan pikkurahalla eli 5 eurosta alkaen.

Lukuiloa!
Sikaria tupruttava con-vieras upeassa juhlapuvussaan piipahti fanittamassa valikoimaamme.























No comments:

Post a Comment