Monday, 17 August 2015

Taiteiden yö Helsingissä torstaina 20.8.


Rosebudilla todellakin vietetään!

Tietokirjoihin erikoistunut Kolmen sepän kirjakauppa täyttää 10 vuotta. Kauppa on pullollaan upeita synttäritarjouksia. Se sijaitsee edelleen Hansakäytävässä Kaivopihalla, os. Mannerheimintie 5 C. 

Kolmen sepän kauppa aloitti riippumattomien pienkustantajien erikoisliikkeenä, ja Rosebud on ollut mukana alusta asti. Koko ajan valikoima on ollut erittäin laaja ja kovatasoinen. Asiakkaita ovat kaikenlaiset tietokirjadiggailijat: erityisasiantuntijat, professorit, untuvikkofuksit tai elämänkoulun kovettamat harrastajat. Ja tietenkin suurin osa ohikulkijoista.

Gaudeamus Kirja & Kahvi Kaisatalossa siirtyi Rosebudille viime keväänä.

Kello 16 Johanna Vakkari (toim.) esittelee kirjan Perspektiivi kuvataiteen historiassa. Sen on kustantanut Gaudeamus.

Kello 17 Ari Turunen puhuu Innon uutuudesta Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit. Häntä haastattelee Voima-lehden tukipylväs, avarakatseinen kulttuuriälykkö Tuomas Rantanen.

Makkaratalon kaupassa kello 18–21.30 on koko ajan asiakkaille ilmaiset arpajaiset. Palkintoja tietysti kirjojen parhaimistoa. Pientä tarjoilua on myös, niin että jaksaa selata laajaa valikoimaa. Osoite on Kaivokatu 8 A.

Kello 19 Makkaratalolla on perinteinen Politiikkaa ja polemiikkia -show:

Timo Kalevi Forss kertoo kirjastaan Toverit, herätkää – Poliittisen laululiikkeen historia ja Ari Turunen uutuudestaan Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit. Molempien kustantaja on Into. 

Kello 20 Sarjakuvataiteilijat kehiin: Jaakko Vehniäinen ja Kamala luonto -sarjan uutuus Vain eläimiä. * Pertti Jarla ja Fingerporit * Petri Hiltunen ja Väinämöinen. Näiden kustantaja on Arktinen Banaani.

Kaapelin kaupassa tietysti Kaapelitehtaalla vierailee Taiteiden yön odotettu superstara Myyrä kello 18–20 useammankin kerran. Saa halia!

Tervetuloa!

Rosebud

No comments:

Post a Comment